Geçmişte gazete ve televizyonların reklam servisinde çalışan sonrasında kendine reklam ajansı açan Y.B., önceki akşam kırsalda silahı eline aldı ve uyarıları dikkate almadan havaya ateş açtı.

Bir de o anları video ile kayda alarak marifetmiş gibi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Mesajı ise daha çok can sıktı. Mesajında, “14 tane koy dedim, ders diye izler izler uygularsınız. 7 ile sınırlandırdı” mesajı ile paylaştı. Gerçekten artık yeter.

VALİ TAŞKIN MÜZESİNDE


Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, DSİ taşkın müzesini ziyaret etti. Yıldırım, beraberinde Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ordu Valisi Muammer Erol, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, Artvin Vali Yardımcısı Ali Ekber Ateş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, DSİ 22. Bölge Müdürü Fatih Kişi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Kemal Akpınar ve diğer ilgililer ile müzeyi ziyaret etti.

Bu ziyarette, müzenin amacı ve önemi hakkında bilgi aldı. Vali Yıldırım, taşkın yönetimi ve su kaynaklarının korunması konusundaki farkındalığın artırılması gerektiğine dikkat çekti. Müze, ziyaretçilere bu alandaki bilgileri sunarak, su yönetimi ve doğal afetlerle mücadele konularında eğitici bir rol üstleniyor.

ALANDAN AYRILMADI

Trabzon’un Doğusunda geçtiğimiz hafta ciddi bir sel afeti meydana geldi. Afetin ilk dakikalarından itibaren Büyükşehir ve TİSKİ ekibi sürekli sahada oldu. TİSKİ İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Yusuf Keskin, beş gün alandan hiç ayrılmadı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’le sürekli istişare halinde oldu. Ekibi ile yaraları sarmak için büyük mücadele ve gayret etti. Keskin’in özverili çalışmaları TİSKİ Genel Müdürü İbrahim Kul başta olmak üzere herkes tarafından takdirle karşılandı.

Yomra’da Tuvaletler Ücretsiz Yomra’da Tuvaletler Ücretsiz

İMPERİAL JANDARMADA

Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, İşletme Müdürü Saadet Gülbay ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sema Küçükosman görevine yeni atanan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bahittin Murat Yakın'a "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi ve beraberindekiler, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bahittin Murat Yakın'a yeni görevinde başarılar dilerken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bahittin Murat Yakın ise Özel İmperial Hastanesi yönetimine ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

ZAFER YENİDEN AÇILACAK

Zafer Partisi Trabzon İl Başkanlığı yeni binasında yeniden faaliyete geçiyor. Parti binasının açılış süreci ile konuşan Zafer Partisi Trabzon İl Başkanı Ferhat Tüysüz binanın resmi açılış tarihinin önümüzdeki günlerde bildirileceğini ifade etti.

Zafer Partisi Trabzon İl Başkanı Ferhat Tüysüz öncelikle binanın faaliyete geçmesinin Trabzon'a ve yüce Türk milletine hayırlı olmasını belirtti. Başkan Tüysüz, "Geçen gün güçlenerek Türkiye'nin yeni ana muhalefet partisi olmaya aday oluyor." dedi.

ÖĞRETMENDEN ANLAMLI HEDİYE

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran’a öğretmen Zekeriya İskefiyeli, kara kalem tablosunu hediye etti. Hediye karşısında çok duygulanan Erbaşaran, “Bir öğretmenin vefalı ve anlamlı hediyesi” Tanımam etmem ama bir sanatçı sanatsever ve ressam yapmış olduğumuz faaliyetlerden dolayı ve eğitime vermiş olduğumuz katkılardan ve destekleri takip ettiğini bundan  dolayı kendisi de bir öğretmen olan değerli öğretmenimiz Sayın Zekeriya İskefyeli resmimizi çizerek ve sanata dönüştürerek bugün bizleri ziyaret etti ve resmimizi bize hediye ederek gerçekten çok mutlu olduk bu değerli ödülü asla unutmayacağım kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

MEŞHUR KEBAPÇI KAPANDI

Artvin’in Ardanuç ilçesinde 40 yılı aşkın bir süredir şehrin meşhur cağ kebabını sunan Dede Cağ Kebap’ın sahibi Ersin Dede,  sağlık sorunları nedeniyle işletmeyi kapatma kararı almıştı.

O karardan vazgeçmeyen Ersin Dede’nin son gününde kuyruklar oluştu insan saatlerce bekleyip son kez döner yemek istedi. Hemşin ve karakeçi etinden yapılan kebaplarıyla öğle saatlerine kadar hizmet veren Dede Cağ Kebap’ın lezzeti, Artvin’in sınırlarını aşıp Türkiye’nin çeşitli illerine kadar ün salmıştı.

MHP HEYETİ İKİZDERE’DE

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan İkizdere’de bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında Kaymakam Ali Özdaş ve Belediye Başkanı Abdi Ekşi’yi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alarak başarılar diledi.

İkizdere temsilcimiz İsmet Kösoğlu’nun aktardığına göre, İlçe Kaymakamı Ali Özdaş, Belediye Başkanı Abdi Ekşi ve İkizdere Minibüs Kooperatif Başkanı İlyas İspir’i ziyaret ederek ilçe hakkında görüş alışverişinde bulunan Alkan ‘’İlçenin eksiklerinin giderilmesi konusunda yardımcı olabileceğim makamlarla her zaman irtibat sağlayarak çözüm bulmak isterim. İhtiyacımız olan her konuda hemfikiriz’’ dedi. Kaymakam Ali Özdaş ve Belediye Başkanı Abdi Ekşi ziyaret ettikleri için Başkan İhsan Alkan’a teşekkür ettiler. Ziyarette MHP İl Genel Meclis Üyesi Abdurrezzak Uzun ve MHP İlçe Başkanı Murat Selçuk İspir’de hazır bulundu.

TARİHİ KONUŞMA

AK Parti Pelitli Mahallesi Seçim İşleri Başkanı Osman Mert. "Aslanlar meydana çıkınca çakalların payına kaçmak düşer. Millet sevdasıyla gecesini gündüzüne katan, Büyük ve Güçlü Türkiye'yi inşa yolunda Aziz Milletimize liderlik yapan mazlumların umudu Sayın Cumhurbaşkanımızın her daim yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Birleşmiş milletlerdeki konuşmasını hiçbir lider cesaret edip yapamaz. ABD’nin kalbinde ABD’nin yaptıklarını yüzlerine vurdu’ dedi.

Muhabir: HABER MERKEZİ