Araplar Arsin’i Sevdi

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, Suudi Arabistan, Katar ve Ummanlı turist operatörlerini ilçede ağırlayarak plaketlerini takdim etti. Turistler, gördükleri ilgiden son derece memnun kaldıklarını belirttiler.

Bir Ayda 2 Bin 402 Başvuru

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin turistlere yardımcı olmak amacıyla kurduğu turizm zabıta ofislerine Temmuz ayında 2 bin 402 başvuru yapıldı. Başvuruların çoğunluğunu Körfez ülkelerinden gelen turistler oluşturdu.

Trabzon’dan Ankara’ya

Çelik Borçka’ya Dikkat Çekti Çelik Borçka’ya Dikkat Çekti

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı Av. Çağla Özgür, CHP Genel Merkez Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Ankara’da görev yapacak olan Özgür, Trabzon’u temsil edecek.

Selahaddin Çebi Huzurda

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, bugün basınla bir araya gelerek Ortahisar Belediyesi ile ilgili iddiaları değerlendirecek. Toplantıda belediyedeki mobbing iddiaları ve borçlar ele alınacak.

İyi İnsanlar Hep Var

Trabzon’un Araklı ilçesi Turup mevkiinde yeni yapılan piknik alanında zarar gören kamelyalar, duyarlı vatandaşlar tarafından onarıldı. Vatandaşlar, doğa harikasını korumak için belediyeden daha fazla güvenlik önlemi talep ediyor.

Erkan’dan Sosyal Medya Tehlikesi

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Erkan, sosyal medya hesaplarından Trabzon Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin bakımının yetersiz olduğunu ve sık sık arıza yaptığını belirtti. Erkan, ödenek yetersizliği nedeniyle belediyenin kendi tamirhanesinde yapılan bakımların yetersiz kaldığını vurguladı.

Tamer Erdoğan Yomra’da

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı makamında ziyaret etti. Başkan Bıyık, ziyaret sırasında Tamer Erdoğan’a "Dünden Bugüne Yomra" kitabını hediye etti ve Yomra’nın turizm potansiyelini artırma projeleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

İlçenin Her Noktasına Eşsiz Eserler Bıraktı

Trabzon siyaseti çok hareketli bir süreç yaşıyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, hafta sonu önemli açıklamalarda bulundu. Genç, şu mesajı verdi: "Biz işimize polemik katmadan, şehrimize bir çivi daha çakmanın sorumluluğu ile çalışıyoruz. Bizden önce de hizmet edenler oldu, ama maalesef yeni seçilen bazı arkadaşlar, özellikle benim üzerimden polemik yaratmaya çalışıyorlar.

Ortahisar Belediyesi'ni kaybettik, halkın kararına saygılıyız. Yeter ki yeni seçilen arkadaşımız şehre bir çivi çaksın." Genç’in mesajlarına iyi bakmak lazım. Polemiklerden uzak duruyor. Başkan Genç, deneyimli bir siyasetçi, ancak kendisine yönelik oluşturulmaya çalışılan olumsuz bir algı var. Bu polemikler artık bırakılmalı. Başkan Genç’in nasıl bir siyasetçi olduğunu herkes biliyor. Ortahisar’a eşsiz eserler bıraktı. Bu tartışmalar, gergin ortam şehre bir şey katmaz. Çünkü siyaset yapmak ayrı, hiçbir hizmette bulunmamış gibi olumsuz algı oluşturmak ayrı. Gerçek olan şu ki, Genç’in çalışmaları şehre değer kattı, çehresini değiştirdi. Tartışmalardan uzak, hizmetlerin devamı temenni ediyoruz.

Muhabir: BİROL SANCAK