Ziyaret sırasında takım üyeleri, kazandıkları ödül ve projeleri hakkında Rektör Çuvalcı’ya bilgi vererek, edindikleri deneyimlerin yanı sıra teknoloji ve savunma sanayisinde kaydettikleri ilerlemenin ülkenin geleceği açısından önemli olduğunu vurguladılar.

KTÜ Makine Mühendisliği Bölümü’nde MMO Trabzon Şubesi İrtibat Bürosu Açıldı KTÜ Makine Mühendisliği Bölümü’nde MMO Trabzon Şubesi İrtibat Bürosu Açıldı

Rektör Prof. Dr. Çuvalcı, öğrencilerin bu büyük başarısından gurur duyduğunu belirterek özverili çalışmalarını takdir etti. Ziyarete, Hangar Takımı’na İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uyar, Edip Sevinç, Recep Kurt, Ali Çolak ve Yurt Müdürü Mesut Çelik de eşlik etti. Görüşmede, cemiyetin 74. kuruluş yıl dönümü ve gençlerin eğitimi için yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Prof. Dr. Çuvalcı, İlim Yayma Cemiyeti yetkililerine eğitime verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, öğrencilerin başarısının gurur verici olduğunu ifade etti. Ayrıca, TEKNOFEST şampiyonu öğrencilerin teknoloji alanında ülkemize büyük katkılar sağlayacağına inancını dile getirdi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN