Temsilcilerin Görev Anlayışı

Sayın Başkan, temsilciler zaten görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar. En ufak bir hatada ceza alacaklarını bilen temsilciler, işlerini titizlikle yürütmektedirler. Burada esas adaletli olması gereken Temsilciler Kurulu'dur.

Geçmişten Günümüze Yaşanan Sıkıntılar

Klasman Ayrımı: Bizim dönemimizde başlangıçta klasmanlar üst, alt diye ayrılmamıştı. Herkes aynı torbadaydı. Ancak, bazı bölgelerin temsilcileri sürekli olarak daha prestijli ve yüksek ücretli Süper Lig maçlarına gönderilirken, özellikle Trabzonlu temsilciler 2. ve 3. lig maçlarında otobüs ve minibüslerde perişan oluyordu.

Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme

Klasman Ayrımı Sonrası: Temsilciler, Klasman ve Üst Klasman olarak ayrıldığında bile sorunlar bitmedi. Öz evlat muamelesi görenler ayda 2-3 maça gönderilirken, Trabzon başta olmak üzere diğerleri bir maçla yetinmek zorunda kalıyordu. Aynı olayların yazıldığı raporların bazıları es geçilirken, bazıları ceza kurulunun yolunu tutuyordu.

Adil Yönetim ve Değerlendirme Gerekliliği

Bu yüzden zaten diken üzerinde olan temsilciler işlerini titiz bir şekilde yapmaya devam edeceklerdir. Ancak bu sözlerin asıl muhatabı temsilciler değil, onları yönetip yönlendiren ve değerlendiren Temsilciler Kurulu olmalıdır. Adaletli bir yönetim, temsilcilerin performanslarını objektif bir şekilde değerlendirmeli ve ayrım yapmadan görev dağılımı yapmalıdır.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN