Başta Trabzonspor Kulübü olmak üzere Anadolu kulüplerinin desteğini arkasına alarak yola çıkan Hacıosmanoğlu’nun, TFF Başkanlığı konusunda oldukça avantajlı olduğu belirtiliyor. Hacıosmanoğlu’na destekler gelmeye devam ediyor ve bu kapsamda Sürmene Kastel Kafe Restaurant’ta kendisi için bir destek yemeği düzenlendi.

İbrahim Hacıosmanoğlu adına verilen destek yemeğine, Sürmene’de bölgenin önde gelen aileleri öncülük etti. Her ailenin tam destek verdiği yemekte, ‘Onurlu bir futbol’ sloganıyla aday olan Hacıosmanoğlu’na tam destek kararı çıktı. Trabzon ve çevre illerden geniş katılım sağlanan yemekte, ‘Adil ve dürüst bir futbol federasyonuna ihtiyacımız var’ denildi. Siyaset, iş dünyası ve basın temsilcilerinin de katıldığı yemekte, yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan tarihi konakta gerçekleştirilen etkinlik büyük ilgi gördü.

Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş: Trabzonspor’da Özlenen Hava Geri Dönüyor! Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş: Trabzonspor’da Özlenen Hava Geri Dönüyor!

Yeni açılan Kastel Restaurant’ta verilen destek yemeği, bölgenin yükselen yıldızı olan bu tarihi mekanda yapıldı. Yemek sonrası, katılımcılar tarihi konağın önünde toplu fotoğraf çektirdi. İbrahim Hacıosmanoğlu, destek yemeğinde yaptığı konuşmada, "Trabzonspor ve Anadolu kulüplerinin desteğiyle Türk futbolunu daha adil ve şeffaf bir yapıya kavuşturacağız" diyerek hedeflerini vurguladı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY