Olay, Gövem köyü mevkiinde meydana geldi. Mudurnu istikametinde seyreden Hüseyin Sarıgül yönetimindeki 06 NBS 21 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan araç, yol kenarına savruldu. Kazada, Hüseyin Sarıgül ve yolcu konumunda bulunan oğlu Mehmet Sarıgül ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Acı Bilançolar

Aronya Bitkisi Artvin’de Yüzleri Güldürdü: Emekli Üretici İlk Hasadı Yapıyor Aronya Bitkisi Artvin’de Yüzleri Güldürdü: Emekli Üretici İlk Hasadı Yapıyor

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü hastaneye kaldırırken, oğlu Mehmet Sarıgül’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Mehmet Sarıgül’ün cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kazada, Tofaş marka otomobil hurdaya döndü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Sonuç ve Soruşturma

Kaza, Tofaş marka otomobillerin bir kez daha bir aileye acı yaşatmasıyla sonuçlandı. Jandarma ekipleri, kazanın nedenini belirlemek için kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA