İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş, gurbette olan ve memleketlerini hiçbir zaman unutmayan TİM Başkanı Mustafa Gültepe'ye hitaben, “İlçemize okul yaptıran Şener Ailesine ve iş insanı Mehmet Kurt’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Hiçbir zaman bizlerden desteklerini esirgemediler. TİM Başkanımız çocuklarımızın eğitimine çok büyük katkılar sunmuştur. Allah kendisinden razı olsun.

Pazarspor, Sezon Açılışını Halka Açık Konserle Gerçekleştirdi! Pazarspor, Sezon Açılışını Halka Açık Konserle Gerçekleştirdi!

Yine Sayın Şener Ailesi ilçemize okul yaptırdılar ve okula gözü gibi bakıyorlar. Şener ailesi olarak Sera Group CEO Dr. Sayın Ozan Şener beyi ziyaret ettik. Kendisiyle Feride-Ahmet Şener Ortaokulumuza yapmayı planladığımız çok güzel bir projeyi daha masaya yatırdık. İnşallah onu da en kısa süre hayata geçirmeyi planlıyoruz. Yine içinde memleket sevdası hiçbir zaman eksik olmayan iş insanı Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Kurt Bey de ilçemize okul yaptırıp, eğitim adına tüm çalışmalarımıza desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Tonya’nın çocuklarının geleceğine katkı sunmaktan geri durmadılar. Kendilerine müteşekkiriz. Tonya’mızda eğitimin öncüsü oldular. Kendilerine ilçemiz adına bir kez daha teşekkür ederiz," diye konuştu.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN