Son toplantıda Şinik OSB için yapılan görüşmenin içeriğinin kamuoyuyla paylaşılmasını isteyen Kofoğlu, “Toplantıda ne konuşulduğunu bilmek istiyorum. Yeni yerler mi olacak, kira artışı mı olacak? Bunlarla ilgili açıklama yaparlarsa sevinirim” dedi.

Fotoğraf Çok Şey Anlatıyor


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti’nin kuruluşunun 23. yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Bu fotoğraf, partinin kuruluşundan beri davasına bağlı kalan Başkan Genç'in kararlılığını ve sadakatini simgeliyor. Başkan Genç, Trabzon İl Teşkilatının kuruluşunda yer almış ve partinin her adımına emek vermiş bir isim olarak biliniyor.


Başarılı Belediye Başkanı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, MLS Araştırma tarafından 1-9 Ağustos tarihleri arasında yapılan 'Cumhuriyet Halk Partili en başarılı ilçe belediye başkanları' araştırmasında yüzde 60.2 başarı oranıyla dereceye girdi.


Ali Rıza Akdeniz’in Kırgınlığı

Türkiye’nin şehidi Sarıgerme’de.. Türkiye’nin şehidi Sarıgerme’de..

AK Parti Trabzon önceki il başkanlarından Ali Rıza Akdeniz, partinin 23. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katılmayarak kırgınlığını dile getirdi. 3 Ağustos’ta AK Parti Trabzon İl Danışma Kurulunda kendisine plaket verilmemesi üzerine sitem eden Akdeniz, “İl teşkilatının yapacağı hiçbir etkinliğe katılmayacağım” demişti.


Büyükşehir’den Yaz Kursları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yaz kursları kapsamında 10 branşta bin 59 öğrenciye kurs hizmeti veriyor. Öğrenciler, yaz tatilini keyifli bir şekilde geçirdiklerini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür etti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen yaz eğitim kursları, Hamamizade İhsan Bey Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.


Trabzon’da Gövde Gösterisi

MHP Trabzon İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Ömer Ayar’a, İl yönetim kurulu üyeleri, KAÇEP ve tüm ilçe başkanları tam destek açıklaması yaptı. Toplantıda MHP Trabzon teşkilatlarının tek yürek olduğu vurgulanırken, İl Başkanı Ayar, “MHP Trabzon’da dimdik ayakta yoluna devam etmektedir. Bilge liderimiz Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin kararlı mücadelesi bize her zaman ışık olmuştur” dedi.


Büyük Başarı Elde Edildi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanan 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Genel Yerleştirme sonuçlarına göre büyük bir başarıya imza attı. KTÜ, ön lisans programlarında yüzde 99,94, lisans programlarında yüzde 98,18 ve toplamda yüzde 98,73 yerleşme oranına ulaştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ