Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Başkan Genç'in talimatı doğrultusunda harekete geçerek Kaşüstü Mahallesi'nde trafik akışını düzenlemeye başladı. Bu çalışma ile nüfusun yoğun olduğu alanda trafik yoğunluğunun azaltılması ve güvenli bir ulaşım ortamının sağlanması hedefleniyor.


Başkan Genç, yapılan çalışmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Kaşüstü Mahallesi'nin nüfus yoğunluğu ve trafik akışının en fazla olduğu bölgelerden biri olduğunu belirtti. Hedeflerinin, bu bölgede oluşabilecek yoğunluğun önüne geçmek ve trafik akışını hızlandırmak olduğunu dile getirdi. Ayrıca, bu tür kavşak düzenleme çalışmalarının, yoğunluk oluşan tüm noktalarda devam edeceğini vurguladı.


Vatandaşların da yapılan çalışmalardan memnuniyetini ifade ettiği belirtilirken, özellikle çalışmanın yapıldığı kavşakta yürümenin ve araç kullanmanın zor olduğu dile getirildi. Vatandaşlar, yapılan düzenlemeyle birlikte yaşamlarının kolaylaşacağını ve güvenli bir ulaşım imkanına kavuşacaklarını belirttiler.

ÇAYKUR’un Randevulu Çay Alım Sistemi Üreticiyi Sevindirdi ÇAYKUR’un Randevulu Çay Alım Sistemi Üreticiyi Sevindirdi

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU