Ordu-Giresun Havalimanı'nda 5 Kasıma Kadar Uçuş Yapılmayacak Ordu-Giresun Havalimanı'nda 5 Kasıma Kadar Uçuş Yapılmayacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal hizmetler alanında birçok projeyi hayata geçirerek, dezavantajlı bireylerin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. 'Dezavantajlı Bireylerin Konutlarının Temizlenmesi Hizmeti' kapsamında, şehir genelinde yaşlılar, kimsesizler ve yardıma muhtaç vatandaşların evlerinin temizlik ihtiyaçları karşılanıyor. Nisan ve Mayıs aylarında 280 evde temizlik hizmeti gerçekleştirilirken, çalışmaların devam ettiği belirtiliyor.

Başkan Ahmet Metin Genç, insan odaklı hizmet anlayışlarının önemine vurgu yaparak, "Her zaman önce insan dedik. Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak ve yaşam standartlarını yükseltmek için çalışıyoruz. Kimseyi çaresiz bırakmamak ve herkesin yanında olmak en önemli görevimiz. Büyükşehir, herkesin ailesidir, kimse yalnız değildir" şeklinde konuştu.

Yalnız Değilsiniz: Başkan Genç, vatandaşların daima yanlarında olduklarını belirterek, "Kimsesiz ve yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızın hayatlarında var olmayı çok önemsiyoruz. Kimseyi çaresiz bırakmıyoruz. Herkesin ailesi olan Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın memnuniyetini ve mutluluğunu önemsiyoruz. Duaları bize güç veriyor ve ekiplerimize de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ