Bu Birliktelik Trabzon’da Da Olmalı Bu Birliktelik Trabzon’da Da Olmalı

Başkan Genç, sokak hayvanlarının sahiplendirilmesini teşvik edici uygulamalara büyük önem veriyor ve bu bilinci her fırsatta dile getiriyor. Kendi evinde de iki sokak kedisi ve bir köpek besleyen Genç, bu projelerine Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de devam edecek. Hayvanların sahiplendirilmesi, şehirde artan kedi ve köpek popülasyonu sorununun çözülmesine de katkı sağlayacak.

Trabzon’un İlk ‘Halk Ekmek’ Büfesi Açılıyor

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'nın seçim vaatleri arasında yer alan ‘Halk Ekmek’ projesi, bugün hayata geçiyor. Ortahisar Belediyesi karşısında açılacak ilk büfede, 200 gram ekmek, 8 TL’den satışa sunulacak. Başkan Kaya, sosyal belediyecilik ilkesi gereği Kent Lokantası ve Kent Mutfağı’nı Trabzon halkıyla buluşturan, özel gereksinimli bireylere akülü araç ve tekerlekli sandalye desteği veren, evde bakım hizmetleri ekibine berberi de ekleyen önemli sosyal belediyecilik uygulamalarını sürdürüyor. Halk ekmek büfesi, bugün saat 14.00'te açılacak.

Yomra Sahili Cıvıl Cıvıl

Trabzon’un Yomra ilçesi Hürriyet Parkı, akşamları cıvıl cıvıl oluyor. Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ın talimatı ile çay fiyatları 2.5 TL’ye düşürüldü. Yaz sıcağında serinlemek isteyen vatandaşlar, uygun fiyatla çaylarını içerek gölgede serinliyor. Vatandaşlar, hizmetleri için Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a teşekkür ediyor.

Dicle Kenarında Sohbet

Trabzonlu iş insanı Ali Haydar Usta, eşi ile birlikte Diyarbakır’a gitti. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu ile Dicle Nehri kenarında akşam sohbeti yapan Usta, “Dicle nehri kenarında valimizle güzel bir akşam sohbeti” notu ile fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Trabzon’u Coşturacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ‘Ganita Akşamları’ etkinlikleri kapsamında Karadeniz türkülerinin sevilen ismi İsmail Türüt’ü Trabzonlularla buluşturuyor. Cumartesi akşamı Ganita Sahil Parkı’nda sahne alacak olan Türüt, Trabzonlulara unutulmaz bir konser sunacak. Etkinlik, şehrin kültür ve sanat hayatına renk katan organizasyonlardan biri olarak dikkat çekiyor.

Özdemirci’de Buluştular

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin AK Parti grup başkanvekili Ahmet Hüseyin Altıntepe, Akçaabat’ın Özdemirci Mahallesindeki evinde misafirlerini ağırladı. İlçe başkanlığı döneminde yöneticileri Ahmet Öztürk, Salih Tarakçı ve büyükşehir belediyesi genel sekreteri Gürkan Üçüncü ile çay içip sohbet ettiler.

Vakıftan Ziyaret

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, başkan yardımcıları Adnan Topsakal ve Baki Eyüpoğlu'nu makamında ağırladı. Vakıf çalışmaları hakkında bilgi aldılar ve Vali Yıldırım, misafirlerine ziyaretleri için teşekkür etti.

Faroz Geceleri

Trabzon eski milletvekili Kemalettin Göktaş, AK Parti eski il başkanı Ali Rıza Akdeniz, eski il genel meclis üyesi Ömer Tosun ve gazeteci Hakkı Emiroğlu, Faroz Mahallesi Şahbazoğlu Restoran'ın bahçesinde yemek sonrası uzun bir sohbet gerçekleştirdiler. Trabzon ile ilgili konuları istişare ettiler.

Kaymakam Muhtar Derneğinde

İkizdere Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Kaymakam Ali Özdaş, Dernek Başkanı ve Dereköy Muhtarı Rahmi Ekşi’den çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette, Belediye Başkanı Abdi Ekşi, İlçe Müftüsü Nizamettin Keskin, Jandarma Komutanı J. Bçvş. Levent Olgun, Emniyet Amiri Komiser Osman Emirzeoğlu ve İl Genel Meclis Üyeleri Abdurrezzak Uzun ve Ahmet Aksu da hazır bulundu.

Muhabir: BİROL SANCAK