31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde flaş atamalar yaşanmaya devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yakın çalışma ekibini belirlemeye devam ediyor.

Şebinkarahisar'da Otomobil Kazası: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralı Şebinkarahisar'da Otomobil Kazası: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralı

Daha önce belirlenen 2 Genel Sekreter Yardımcısının ardından, üçüncü ismin de ataması yapıldı. Son yapılan atama ile Başkan Ahmet Metin Genç’in Ortahisar Belediyesi'nden itibaren Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Hasan Selim, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi. Selim’in yerine ise AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, Başkan Ahmet Metin Genç’in Özel Kalemi oldu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde hatırlanacağı üzere daha önce de Fatih Göktaş ve Erdoğan Beder, Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerine atanmıştı. Son yapılan atamayla birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde 3 Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Göktaş, Erdoğan Beder ve Hasan Selim oldu.

Başkan Ahmet Metin Genç, yeni görevlerine atanan Hasan Selim ve Sefa Küçükali'ye başarılar dilerken, Trabzon halkına daha iyi hizmet vermek için yakın ekibiyle birlikte çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.
 

Editör: Birol Sancak