Toplumsal Dayanışma Vurgusu

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim, etkinlikte yaptığı konuşmada, Muharrem ayı, birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı zamanlardan biridir. Burada, aşure ikramımızla bu güzel duyguları pekiştiriyoruz. Tüm hemşehrilerimize afiyet olsun, birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Böyle anlamlı etkinlikler toplumsal bağlarımızı güçlendiriyor. Büyükşehir Belediyemiz, halkımızın her zaman yanında olmaya ve onların mutluluğunu paylaşmaya devam edecektir,” ifadelerini kullandı.

Karadeniz’in Temiz Hava Şehirleri Zirvede:  Artvin, Rize, Trabzon, Gümüşhane ve Giresun Kaçıncı Sırada! Karadeniz’in Temiz Hava Şehirleri Zirvede: Artvin, Rize, Trabzon, Gümüşhane ve Giresun Kaçıncı Sırada!

Vatandaşlardan Teşekkür

Etkinliğe katılan vatandaşlar, aşure ikramı için belediye yetkililerine teşekkür etti ve böyle anlamlı etkinliklerin devam etmesini dilediklerini belirttiler. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlik, hemşehriler arasında birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeyi hedefliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY