Rize Çamlıhemşin’de Feci Kaza: Emrullah Tüylüoğlu Yaşamını Yitirdi Rize Çamlıhemşin’de Feci Kaza: Emrullah Tüylüoğlu Yaşamını Yitirdi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, SMA Tip 1 hastası Aslı Deniz Karagüzel için düzenlenecek yardım etkinliğine büyük destek veriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in talimatıyla başlatılan iş birliği sayesinde, etkinlikten elde edilen gelir, Aslı bebeğin tedavisi için kullanılacak.


Her Adımda Kadın Derneği, Trabzonspor Kulübü ve Koru Otel'in de katkılarıyla Avni Aker Millet Bahçesi'nde gerçekleşen etkinlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in eşi Arzu Genç ve katılımcılar, Ressam Yıldıray Yıldırım’ın çizimlerinin yer aldığı trafoları boyayarak SMA Tip 1 hastalığına dikkat çektiler.


Etkinlik kapsamında, 1 Eylül 2024 Pazar Günü, Avni Aker Millet Bahçesi'nde "Aslı’ya El Ver" konulu bir farkındalık programı düzenlenecek. Saat 11.00 ile 22.00 arasında gerçekleşecek olan programda müzik dinletisi, palyaço gösterisi, yüz boyama, workshop çadırları, tiyatro gösterisi, yemek stantları, şişme oyun alanı ve ödüllü yarışmalar gibi birçok aktivite yer alacak. Bu etkinlikten elde edilecek tüm gelir, Aslı bebeğin tedavi masrafları için kullanılacak.


Bu anlamlı etkinlikte, Trabzon halkı ve tüm katılımcılar, Aslı bebek için bir araya gelerek destek olacaklar. Bu tür sosyal sorumluluk projeleri, toplumsal duyarlılığı artırarak yardıma muhtaç olanlara umut ışığı olmaya devam ediyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN