Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören çocuklar için etkinlik düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Umut ve Yaşam Derneği iş birliğinde EYOF Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa çocuklar ve aileleri katıldı.

Büyükşehir’den İlçelere Eğitim Desteği Büyükşehir’den İlçelere Eğitim Desteği

Çeşitli etkinlikler ve gösteriler eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklara programın sonunda kırtasiye malzemeleri hediye edildi. Moral depolayan çocuklar ve aileleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Amacımız onkoloji bölümünde tedavi gören kıymetli evlatlarımıza moral vermekti. Umut ve Yaşam Derneği Başkanı Dr. Sayın Nimet Baki'nin katkıları ile düzenlenen etkinlikte çocuklarımız doyasıya eğlendi.

Onların mutluluğu bizim için çok kıymetli. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak, çocuklarımızın her zaman yanındayız ve onların hayatına dokunacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” denildi.

Muhabir: AYŞE SANCAK