İlk kreşin Ortahisar ilçesi Çukurçayır Mahallesi’nde açılması planlanırken, ardından Pelitli, Beşirli ve Erdoğdu mahallelerinde de kreşler hizmete girecek. Başkan Genç, kreşlerin aile bütçelerini yormayacak şekilde hizmet vereceğini belirterek, vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak projelerin devam edeceğini ifade etti. Genç, “Kadın çalışanlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve onların iş hayatındaki devamlılığını sağlamak için kreş projesi sözü vermiştik. Zaman içerisinde kreşlerimizi bütün ilçelerimizde yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Kreşler, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırırken, çocuklar uzmanlar ve çocuk gelişimciler eşliğinde eğitim alacak. Proje ile ailelerin gözü arkada kalmayacak,” dedi.

Sadettin Okay’a Geçmiş Olsun Mesajı

Trabzon ve Bayburt arasındaki dayanışma çalışmalarıyla tanınan Sadettin Okay, beyin pıhtı atması sonucu Bayburt Kitre Köyü'nde rahatsızlandı. Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi Nöroloji servisinde tedavi gören Okay, sosyal medya hesabından sağlık durumunu paylaşarak, kısa zamanda hizmetlerine devam etmek istediğini belirtti.

Tekstil OSB İçin Toplandılar

Türkiye’nin şehidi Sarıgerme’de.. Türkiye’nin şehidi Sarıgerme’de..

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi’yi ziyaret ederek, ilçede kurulması planlanan Tekstil Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili son gelişmeleri değerlendirdi. Toplantıda, Tekstil OSB’nin kurulacağı alan, projenin durumu ve bakanlıklarla yürütülen yazışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. Çelebi, ayrıca Trabzon’un doğu bölgesinde bir karma OSB ve Su Ürünleri İhtisas OSB ile ilgili çalışmaların da devam ettiğini vurguladı.

Metin Alper’e Dost Ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Metin Alper, Trabzon’dan dostlarını ağırladı. CHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Hasan Kandaz, eski meclis üyesi Mustafa Erdem ve iş insanı Erdoğan Akyıldız, Alper’e yeni görevinde başarılar diledi.

Sağlık Müdürlüğü Proje Ekibine Teşekkür Belgeleri

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü proje birimi ekibi, üstün performansları nedeniyle teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, proje ekibine teşekkürlerini sunarak, başarılı projelerinin devamını diledi.

İndirimli Ekmek Hizmeti İlçelere Yayılıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde başlattığı indirimli ekmek hizmetini ilçelere de yayma kararı aldı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören proje kapsamında Of ilçesinde yeni bir ekmek satış noktası açılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, projeyi başlattığında diğer ilçelerde de yaygınlaşacağını belirtmişti.

Giresun’da Dolmuşlar Denetlendi

Giresun Belediyesi, şehir içi toplu taşıma araçlarına yönelik klima denetimlerini artırdı. Mevsim şartlarına uygun olarak kliması çalışmayan araçlara yasal işlem uygulanırken, yolcular denetimlere destek verdi.

Büyükaydın, Arsin OSB’de İncelemelerde Bulundu

AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. Organize Sanayi Bakanı Dursun Ali Sakarya ile durum değerlendirmesi yapan Büyükaydın, yerel istihdama katkı ve sanayinin gelişmesi için önemli adımlar atılacağını belirtti.

Muhabir: BİROL SANCAK