"Çocuk Olmak Nasıldı" Prömiyerle Sahneye Merhaba Dedi
Sarah Mcdonald Hughes’un yazdığı ve Yeşim Alıç’ın yönettiği "Çocuk Olmak Nasıldı" adlı oyun, 9 Ekim'de Trabzon Atapark Haluk Ongan Sahnesi'nde prömiyer yaptı. Minik tiyatroseverlerin yoğun ilgisiyle karşılanan oyun, 13 Ekim Pazar günü itibarıyla gösterimlerine devam edecek. Oyunun oyuncu kadrosunda Güliz Oktar Altay, Ogün Kılıç, Gülşah Canbakal, Durul Can Yaman ve Eser Cebecioğlu gibi başarılı isimler yer alıyor.

Zor Zamanlarda Hayal Gücü ve Dostluğun Gücü
"Çocuk Olmak Nasıldı" oyunu, kahramanımız Molly'nin hayatının zorluklarıyla nasıl başa çıktığını ve hayal gücünün gücüyle süper kahramanlara dönüşebileceğini anlatıyor. Annesinin rahatsızlığı nedeniyle Molly, kardeşi Joe’ya bakıyor, yemek yapıyor ve ev işlerini üstleniyor. Tüm bu sorumlulukları taşıyan Molly'nin hayatı bir macera serüvenine dönüşüyor. Oyun, minik izleyicilere sevgi, dostluk ve dayanışmanın önemini eğlenceli bir şekilde aktarıyor.

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Meryem Sürmen Trabzon’un Kadın Gazetecileriyle Buluştu AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Meryem Sürmen Trabzon’un Kadın Gazetecileriyle Buluştu

Görsel ve Teknik Ekip Desteğiyle Güçlenen Bir Yapım
Dekor tasarımı Sinan Yardımedici, kostüm tasarımı Ebru Canlı Gürbüzlü, ışık tasarımı Nihat Bahar ve müzikleri Fırat Akarcalı’ya ait olan oyunun danışmanlığını ise Dr. Özlem Gülümser ve Klinik Psikolog Ezgi Vardal Coşkun üstleniyor. Profesyonel ekip, oyunun çocukların gelişimine katkı sağlaması için titizlikle çalıştı.

Gösterimler Devam Ediyor
"Çocuk Olmak Nasıldı" oyunu, 13, 15, 16, 20, 22 ve 23 Ekim tarihlerinde Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi'nde minik izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Muhabir: AYTEKİN AKAY