Yaz ve Kış Spor Okullarına Büyük Önem Veriyoruz

Spor branşlarının ve yaz spor okullarının tanıtımını amaçlayan projeye yoğun ilgi gösterildi. Veliler ve turistlerin yoğun katılımıyla renkli görüntülere sahne olan turnuvada, yüzlerce çocuk ve genç ter döktü. Müsabakalar, 10 dakikalık tek devre usulüyle oynandı. Turnuvaya Trabzon’dan katılım sağlayan okulların yanı sıra Kocaeli’den gelen Trabzon Gölcük Spor Takımı da renk kattı.

Hentbol (2)

Çocuklarımız Sporla Tanışacak

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, spor okullarının önemine vurgu yaparak, “Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak amacımız, yeteneği hangi ölçüde olursa olsun her gencimize ulaşmak. Bunun için bakanlık olarak hiçbir ücret talep etmeden yaz ve kış spor okulları açıyoruz. Bütün tesislerimizin, çocuk ve gençlerimizle dolup taşmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız sporla tanışmayan çocuk ve gencimiz kalmayana kadar yola devam etmek” dedi.
 

Spor Branşlarının Tanıtımı ve Gelecek Nesiller

Hentbol (1)-1

1461 Trabzon, Sincan Belediyesi Ankaraspor Maçı Hazırlıklarına Başladı 1461 Trabzon, Sincan Belediyesi Ankaraspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Arıcıoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün meydan parkta mini mini hentbol turnuvası düzenledik. Önümüzdeki haftalarda diğer branşlarda da turnuvalar düzenleyeceğiz. Hedefimiz, spor branşlarını tanıtıp, ülkenin geleceği olan gençlerimizin spora olan ilgilerini arttırmak. Turnuvanın gerçekleşmesinde katkı sağlayan personelimi, katılım sağlayan çocuk, genç ve tüm velileri tebrik ediyorum.”

Hentbol (3)

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği bu etkinlik, çocukların ve gençlerin spora olan ilgisini artırmayı hedeflerken, meydanlar renkli görüntülere sahne oldu. Sporun her dalında farkındalık yaratmak ve gençleri spora teşvik etmek için düzenlenen bu tür etkinlikler, toplumun spora olan ilgisini artırmaya devam ediyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN