TESOB Başkanı Metin Kara’nın başkanlığını yürüttüğü Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette, başta turizm ve küçük sanayi siteleri olmak üzere yapılması gereken çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. TESOB Başkanı Metin Kara, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e hayırlı olsun dileklerini iletirken, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ortak çalışmalara imza atmaktan mutluluk duyacaklarını vurguladı. Başkan Genç de TESOB heyetine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

SİNA PIRLANTA TRABZON’DA

Trabzon’un tek altın üreticisi Karaltın, kente yeni bir vizyon getirdi. Altın ve pırlantanın öncü markalarından olan Sina Pırlanta Karaltın markası ile Forum Trabzon AVM’de. Açılış yarın 14.30’da yapılacak. Karaltın markasının kurucusu Cevat Kara, açılışa tüm Trabzon halkını davet etti.

ÇANKAYA’DAN KÜLTÜR GEZİZİ

Ahmet Metin Genç, sıcak yaklaşımı ile ön plana çıkar Ahmet Metin Genç, sıcak yaklaşımı ile ön plana çıkar

Trabzon Büyükşehir Belediye meclis üyesi Dr. Dt. Mustafa Çankaya, kültür ve incelme gezisi için İtalya’nın Milano kentine gitti. Avrupa’nın bir çok bölgesini gezen Çankaya, İtalya Milano’ya hayran kaldığını söyledi. Sosyal medyasından fotoğraf paylaşımı yapan Çankara, Avrupa’da hep doğa severlerin olduğunu söyledi. Ülkemizdeki yapıların beton ağırlıklı değil doğa göz önüne alınarak yapılaşma olması gerektiğine vurgu yaptı.

BERBERLER ZAM YAPTI

Trabzon'daki berberler artan maliyetlere baş edemediklerini belirterek, fiyat tarifesi aldılar. Lüks sınıf, birinci sınıf ve ikinci sınıf berberler olmak üzere üç farklı tarife alan berberler yarından itibaren yeni fiyat tarifesi ile tıraş edecek. Tarifeyi gören vatandaşlar da "Tıraş olmak neredeyse imkansız hale geldi" dediler. Lüks sınıf berberlerde saç-sakal kesme ve yıkama 500 TL olurken, birinci sınıf berberlerde 380 TL, ikinci sınıf berberler de ise 300 TL oldu. Sakal kesme fiyatı ise lüks sınıf 140 TL, birinci sınıf 100 TL, ikinci sınıf 80 TL oldu.

ARAKLI MAKAMA ÇIKTI

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı Araklı belediye başkanı Dr HÜSEYİN avni Coşkun Çebi, AK Parti ilçe başkanı Ahmet Serdan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek gümüş telkari el yapımı plaketlerini sunup desteklerini talep ettiler.


KAYA’YA TEBRİK

Ortahisar belediye başkanlığına seçilen Ahmet Kaya’yı Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Prof. Dr. Ebru Çolak ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sunup yeni görevinde başarılar dilediler.

1 MAYIS’TA ÇALIŞANLARI UNUTMADI

AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü (İşçi Bayramı)’nde çalışan işçileri unutmadı. İşçilerin kendi bayramlarında çalışıp, memurların tatil yaptığı 1 Mayıs’ta görev başındaki TİSKİ emekçilerini ziyaret eden Çebi, çikolata ikram etti. Çebi, “Mesaide olan TİSKİ çalışanlarımızı ziyaret ederek ikramda bulunduk, günlerini tebrik ettik. Özverili emekleriyle şehrimizin gelişimine katkı sunan işçi kardeşlerime teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ