Trabzon Havalimanı'nda Coşkulu Karşılama: Hacılar Çiçeklerle Karşılandı Trabzon Havalimanı'nda Coşkulu Karşılama: Hacılar Çiçeklerle Karşılandı

Ayasofya Cami’nde ise sanatçı Murat Gökşen tasavvuf müziğinden örneklerle Trabzonlularla buluşarak duygusal anlar yaşattı.

Tiyatro ve Sohbetlerle Duygusal ve Eğlenceli Anlar

Sivas Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen tek perdelik tiyatro oyunu “Donör”, Trabzon Devlet Tiyatrosu Atapark Haluk Ongan Sahnesi’nde seyirciyle buluştu. Branko Ružić’in yazdığı, Saydam Yeniay’ın yönettiği oyun, Trabzonlular tarafından ilgiyle takip edildi. Hamamizade İhsan Bey Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Sınırsız Sohbetler” programında, Klinik Psikolog ve Yazar Beyhan Budak, acılarımız, travmalarımız ve narsizm üzerine değerli bilgiler paylaştı. Budak’ın anlattıkları bazen duygulandırırken, bazen de gülümsetti. Ayasofya Cami’nde ise Sunucu Işıl Açıkkar ve Aile, Evlilik ve İlişki Danışmanı Serhat Yabancı’nın sohbeti büyük ilgi gördü.

Çocuklar İçin Eğlenceli Aktiviteler

Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi’ne kurulan “Çocuk Köyü”, festivalin en renkli alanlarından biri oldu. Birbirinden eğlenceli aktiviteler, atölye çalışmaları, sahne gösterileri, tiyatrolar ve oyun alanları çocuklar için unutulmaz anlar sundu. Festivalin yedinci gününde çocuklar, “Karagöz Gölge Oyunu” ve “Rafadan Tayfa” sahne şovuyla eğlenceli saatler geçirdi.
 

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU