Gemiden inen turistler, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından karşılandı ve sağlık turizminin geliştirilmesi için sağlık hizmetlerinin anlatıldığı karekodlu broşürlerle donatılmış stantlarda bilgilendirildi.

Giresun’un Mavigöl’ü Turist Akınına Uğruyor! Her Yıl Cazibesi Artıyor! Giresun’un Mavigöl’ü Turist Akınına Uğruyor! Her Yıl Cazibesi Artıyor!

Gemideki 788 yolcu ve 433 kişilik mürettebatıyla birlikte Trabzon'a gelen turistler, liman çıkışında kurulan stantlarda kentte sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldılar. Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, kentteki sağlık turizminin geliştirilmesi adına yapılan çalışmalardan bahsederek, turistlere sağlık altyapısını tanıtmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan ise, sağlık turizminin Trabzon'a değer katacağını vurgulayarak, kruvaziyer turizminin tekrar başlamış olmasının turizm çeşitliliği açısından önemli olduğunu dile getirdi. Gemiden inen yolcuları daha detaylı bilgilendirmek için tanıtıcı faaliyetlerin sürdürüldüğünü belirtti ve bu çalışmaların Trabzon'a katma değer katacağına inandığını ifade etti.

Kaynak: İHA