Büyülü Bir Macera
Karadeniz Bölgesi'nin önemli özel tiyatrolarından biri olan Trabzon Oda Tiyatrosu, çocuklar için sahneye koyduğu "Çizmeli Kedi" ile küçük izleyicilerini eğlenceli bir maceraya çıkarıyor. Geçtiğimiz Ekim ayında başlayan gösterim, izleyicilerden yoğun ilgi gördü. 2 Ekim’de Fatmabaş Koleji'nde prömiyer yapan oyun, 9 Ekim’de Bahçeşehir Koleji'nde de kapalı gişe oynandı.

Eğitim ve Eğlencenin Harmanı
Trabzon Devlet Tiyatrosu sanatçısı Mahir Elvan’ın genel sanat yönetmenliğinde sahnelenen bu klasik masal uyarlaması, yenilikçi yorumları ve interaktif tarzıyla çocuklara eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyun, çocuklara kahramanlık, dostluk ve cesaret gibi değerleri eğlenceli bir şekilde aşılıyor.

UCİM’den Mavi Kelebek Çocuk Dergisi: Bilinçlendirme İçin Önemli Adım UCİM’den Mavi Kelebek Çocuk Dergisi: Bilinçlendirme İçin Önemli Adım

Üst Düzey Performans
Deha Beşyıldız, İrem Sever ve Yunus Cis’in etkileyici performanslarıyla dikkat çeken oyun, çocukların hayal gücünü geliştiriyor. Trabzon Oda Tiyatrosu'nun bu sezonun ilk oyunu olarak sahneye koyduğu "Çizmeli Kedi", tek perde ve yaklaşık 45 dakika sürüyor. Yönetmenliğini Trabzon Devlet Tiyatrosu sanatçılarından Ogün Kılıç üstleniyor.

Geniş Gösterim Programı
Çizmeli Kedi, 10 ilkokulda ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat programlarında da sergilenecek. Kasım ayında Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde tekrar sahnelenmeye devam edecek olan oyun, Maçka Belediyesi Kültür Merkezi, Akçaabat Erol Günaydın Sahnesi ve Araklı ilçelerinde de gösterilecek. 16 Ekim’de Piri Reis İlköğretim Okulu’nda yapılacak gösteri ile oyun çocuklarla buluşacak.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN