Amacımız Çocukları Sevindirmek

Yaptıkları bununla da sınırlı kalmadı. Düzenli olarak; dondurma, çikolata, lokum, poğaça, kek, şeker, gibi birçok yiyeceklerle çocukları sevindirmeye devam ediyor. Hayırseverlerin destekleriyle sağlanan bu etkinliklerin başında olan Kadir Sert, her zaman mahallesi için en iyisini yapmak istediğini belirtti. Bu işte yalnız olmadığını, mahallede ki Konak, Hacıkasım ve Tabakhane camilerinin imamları Halit Parmak, Salih Saka ve Hasan Sarı'nın destekleriyle gerçekleştiğini söyledi.

Daha fazlasını yapmak istiyoruz

Sert, her zaman daha iyiyi hedeflediğini söylüyor ve şunları ekliyor. “ eğer hayırseverlerden yardım yapmak isteyen olursa camilerimizde öğrenim gören 70 çocuğumuza yazlık spor ayakkabı dağıtmak istiyoruz.

Bölgenin Oksijen deposu olan limon suyu yaylasında anlamlı koleksiyon Bölgenin Oksijen deposu olan limon suyu yaylasında anlamlı koleksiyon

Bu konuda yardım etmek isteyen olursa mahalle muhtarı olarak bana veya Hacıkasım Camimizin imamı Salih Saka’ya ulaşabilirler.” Bu gibi eylemler ile mahallesindeki ve çevresindeki herkese örnek olmak isteyen Sert, bu etkinliklerin de diğer muhtarların yapması gerektiğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Neziha Çakıroğlu/Elif Ertop