Ücretsiz Yaz Okulu, Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi'nde düzenlenecek ve çocuklara çeşitli etkinliklerle dolu bir yaz tatili geçirme imkanı verecek. Program kapsamında sergiler, bilim gezileri, kamplar, oryantiring, eğitsel oyunlar, STEM aktiviteleri, deneyler ve dijital öykü gibi etkinlikler yer alacak. Kayıtlar 24 Haziran'da başlayacak ve 30 Haziran'da sona erecek. Dersler ise 2 Temmuz'da başlayacak.

Trabzon'un En Büyük Cami ve Külliyesi İnşaatında Sona Yaklaşıldı! Trabzon'un En Büyük Cami ve Külliyesi İnşaatında Sona Yaklaşıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ücretsiz Yaz Okulu'nun amacının gençlerin bilimsel meraklarını ve yeteneklerini desteklemek olduğunu belirtti. Genç, "Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi'mizde düzenlediğimiz bu etkinlikle gençlerimizi bilimle buluşturarak onların geleceğin bilim insanları olmalarına katkıda bulunmak istiyoruz. Yaz tatillerini hem öğrenerek hem de eğlenerek geçirebilecekleri bu fırsat, çocukların bilim ve teknolojiye olan ilgilerini artıracak" dedi.

Ücretsiz Yaz Okulu, çocuklara bilimsel keşifler yapma ve öğrenme fırsatı sunarken, aynı zamanda sosyal etkileşim ve eğlenceli aktivitelerle dolu bir yaz tatili geçirmelerini sağlayacak. Program, bilim meraklısı gençler için ideal bir öğrenme ortamı oluşturmayı hedefliyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN