Trabzon’un Gururu KTÜ, Yapay Zekâ ve Veri Mühendisliği Bölümünü Açtı! Trabzon’un Gururu KTÜ, Yapay Zekâ ve Veri Mühendisliği Bölümünü Açtı!

Erkekler kategorisinde Hopa Voleybol Takımı birinci olurken, Akçaabat Voleybol Takımı ikinci, Emicamog Voleybol Takımı ise üçüncü sırada yer aldı.

Kadınlar kategorisinde ise Voleybolcular Voleybol Takımı birinciliği elde ederken, Ankaralılar Voleybol Takımı ikinci, Kuzey Yıldızları Voleybol Takımı üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlar Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen para ödülleriyle onurlandırıldı. Birinci olan takımlar 10.000 TL, ikinci olanlar 8.000 TL ve üçüncü olan takımlar ise 6.000 TL para ödülü kazandı.

Başkan Ahmet Metin Genç’ten Tebrik Mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, düzenlenen bu tür etkinliklerin şehrin spor kültürüne büyük katkı sağladığını belirterek, “Trabzon, sadece futbolun değil, birçok farklı spor dalının da şehri. Yalıncak sahilimizde düzenlenen bu anlamlı turnuva ile gençlerimizi spora teşvik etmekten gurur duyuyoruz. Spor, gençlerimiz için bir yaşam biçimi olmalı ve biz de bu tür etkinliklerle onları desteklemeye devam edeceğiz.

Tüm takımlarımızı tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Muhabir: AYŞE SANCAK