Saatleri Ayarlama Enstitüsü” Oyunu Borçka’da Sahnelendi: Unutulmaz Bir Gece Saatleri Ayarlama Enstitüsü” Oyunu Borçka’da Sahnelendi: Unutulmaz Bir Gece

Ziyaret sırasında, Trabzon Seyret ekibi mağazadaki doğal, yöresel ve organik ürünleri inceledi. Özellikle organik ballar hakkında bilgi alan ekip, bu balların Tarım Bakanlığı tarafından onaylı, etiketli ve tahlilli olmasının önemini vurguladı.

Whatsapp Image 2024 10 21 At 12.25.15 Pm

Haunedy Karadeniz Yöresel Ürünler Mağazası yetkilisi Yasin Köroğlu, mağazanın sunduğu ürünlerle ilgili şu bilgileri paylaştı: “Türkiye’nin dört bir yanından gelen tur acenteleriyle misafirlerimiz, yöresel ürünlerimizi tatma fırsatı buluyor. www.haunedy.com web sitemiz, turizm şirketlerine yönelik bilgilendirme amaçlıdır. www.karadenizorganikof.com ise Türkiye genelinde ve yurt dışında web satış sitemizdir. Mağazamızdaki ve web sitemizdeki ürün fiyatları aynıdır. İl dışından gelen misafirlerimize yöremize özgü kuymak sunumu yapıyoruz.”

Köroğlu, ayrıca Haunedy’nin Anzer Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin resmi satış noktası olduğunu belirtti. Rize İkizdere Anzer Yaylası’na özgü Anzer balının, endemik çiçeklerden elde edildiğini ve bağışıklık sistemini güçlendiren antioksidan özellikleri olduğunu ifade etti. Yetişkinlerin günde bir tatlı kaşığı Anzer balı tüketmelerinin önerildiğini ekledi.

Trabzon Seyret ekibinin Haunedy ziyareti, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Bu ziyaret, Trabzon’un doğal ürünleri ve kültürel zenginliklerini tanıtma amacı taşırken, yerel işletmelerin de desteklenmesine katkı sağladı.

Muhabir: BİROL SANCAK