İstihdamda Önemli Adımlar

TTB Başkanı Eyyüp Ergan, eğitimlerini tamamlayıp sertifikalarını alan 57 kursiyerden 24'ünün işe yerleştiğini ifade etti. “Kursiyerlerimizin istihdam edilme süreci devam ediyor ve bunun için gerekli tüm desteği veriyoruz,” diyen Ergan, bu süreçteki kararlılıklarını vurguladı.

KTÜ Onaylı Sertifikalar ve Bireysel Eylem Planı

Eğitimlerini tamamlayan 57 genç, KTÜ onaylı sertifikalarını alarak yetkinliklerini belgeledi. Ayrıca, 54 kişi İŞKUR iş birliğinde yürütülen ve kursiyerlerin iş arama becerilerinin geliştirilmesinin amaçlandığı Bireysel Eylem Planı (BEP) sürecine başladı. Bu süreçte 4’ü BEP dışı olmak üzere toplamda 24 kişi iş sahibi oldu.

Sürecin Devamı ve Gelecek Beklentileri

Sosyal Yardımlar Mercek Altında: Hileli Boşanmalar Takibe Alındı Sosyal Yardımlar Mercek Altında: Hileli Boşanmalar Takibe Alındı

Eyyüp Ergan, “Kursiyerlerimizin istihdam edilme süreci devam ediyor ve bunun için gerekli tüm desteği veriyoruz,” diyerek projenin gelecekte daha fazla genci iş gücüne kazandırmayı hedeflediğini belirtti.

Projeden Elde Edilen İlk Başarılar

"Neetler Pazara Erişiyor" projesi, eğitimde ve istihdamda olmayan gençlere yönelik önemli bir adım olarak dikkat çekiyor. İlk sonuçlar, projenin başarısını ve gelecekte daha fazla genci iş gücüne kazandırma potansiyelini ortaya koyuyor.

Muhabir: BİROL SANCAK