Temmuz Ayında 2 Can Kaybı, 352 Yaralı

Temmuz ayında Trabzon'da gerçekleşen 531 trafik kazasından 219'u ölümlü ve yaralamalı, 312'si ise maddi hasarla sonuçlandı. Ay boyunca 2 kişi yaşamını yitirirken, 352 kişi yaralandı.

Bölgesel Trafik Kazaları Detayları

Türk Aile Yapısını Güçlü Kılacağız: MHP Trabzon Kadın Teşkilatları Ankara’daki Çalıştayda Öne Çıktı Türk Aile Yapısını Güçlü Kılacağız: MHP Trabzon Kadın Teşkilatları Ankara’daki Çalıştayda Öne Çıktı

Gümüşhane'de Temmuz ayında 44 ölümlü ve yaralamalı, 42 maddi hasarlı kaza oldu. Bu kazalar sonucunda 1 kişi öldü, 85 kişi yaralandı. Artvin'de ise 46 ölümlü ve yaralamalı, 41 maddi hasarlı kaza meydana geldi, 1 kişi öldü, 78 kişi yaralandı. Giresun'da 137 ölümlü-yaralamalı, 110 maddi hasarlı kaza kaydedildi ve bu kazalarda 2 kişi öldü, 229 kişi yaralandı. Ordu'da 279 ölümlü ve yaralamalı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 433 kişi yaralandı. Rize'de ise geçen ay 106 ölümlü-yaralamalı, 136 maddi hasarlı kaza oldu ve bu kazalarda 152 kişi yaralandı.

Trabzon'daki Trafik Sorunu Öne Çıkıyor

Bu veriler, Trabzon'da trafik güvenliğinin ciddi şekilde ele alınması gerektiğini gösteriyor. Özellikle Trabzon ve Ordu'nun trafik kazaları açısından bölgede öne çıkması, yetkililerin ve sürücülerin daha dikkatli olmalarını gerektiriyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurumların bu konuda alacakları önlemler, kazaların azaltılmasında büyük rol oynayabilir.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN