Siz şehrimizi devlet adına temsil ediyorsunuz. Açılışlarda arka sıra değil, en ön sıra sizin olmalı. Particilik devlet anlayışının önüne geçmiştir. Bu açılışta olanların da sizlere bir özür borcu vardır” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi’nden Duyarlı Çalışma

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos'ta şehit düşen Eren Bülbül'ün kabri, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi ve çiçek dikildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in talimatıyla yapılan çalışma, küçük yaşta şehit olan Eren Bülbül’ün kabrinin ziyarete uygun hale getirilmesini sağladı. Bu çalışma, takdir topladı.

Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın’ın Yoğun Mesaisi

TBMM yaz dönemi tatiline girer girmez Trabzon’da sahadaki çalışmalarına başlayan Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, ilçe başkanları ve teşkilatlarla toplantılar düzenleyerek sorunları çözmek için ilgili bakanlıklarla görüşmelerde bulunuyor. Yomra, Sürmene, Araklı, Arsin, Vakfıkebir, Beşikdüzü ilçelerinin ardından Ortahisar ilçe teşkilatları ile bir araya gelen Büyükaydın, okul inşaatlarını ve Trabzonspor maçlarını da yakından takip ediyor.

Durmuş Ayvaz, Kayseri İl Müftüsü Olarak Atandı

Amasya Müftüsü olarak görev yapan Trabzonlu Durmuş Ayvaz, Kayseri İl Müftülüğüne atandı. Ayvaz, Trabzon Beşikdüzü’nde doğdu ve uzun yıllar çeşitli görevlerde bulundu. Son olarak Amasya İl Müftüsü olarak görev yapan Ayvaz, Kayseri’de yeni görevine başladı.

Meclisi Yakından Takip Ettiler Meclisi Yakından Takip Ettiler

Giresun’da Zabıta Ekiplerinden Tavuk Yetiştiren Kadına Uyarı

Giresun Fevzi Çakmak Mahallesi'nde tavuk yetiştirdiği ihbarı üzerine Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Nurgül Yılmaz'ı uyararak bir haftalık mühlet verdi. Engelli çocuğu olduğu için tavukçuluk yaptığını belirten Yılmaz, mahallede koku ve sesten dolayı şikayetler üzerine uyarıldı.

Atlı Karınca Ücretinin 75 TL Olmasına Tepki

Trabzon sahilindeki Ganita içinde hizmet veren Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait atlı karıncaların ücretinin 75 TL'ye yükseltilmesi tepki çekti. Ortahisar Belediyesi Başkanvekili Cüneyt Zorlu, fiyatın 1 TL'ye düşürülmesi çağrısında bulundu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in yanlış bilgilendirildiğini savundu.

Çarşıbaşı’ndaki Deri Kokusu Şikayetleri Artıyor

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesindeki mezbahanede bırakılan kurban derileri, mahallede kötü koku yayılmasına neden oluyor. Mahalle halkı, bu durumun çözülmesi için yetkililere seslenerek derilerin kaldırılmasını talep etti.

Of Kaymakamı’ndan İşletme Ziyareti

Trabzon’un Of ilçe kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, iş insanı Hakan Terzioğlu’nun yeni açtığı çay satış işletmesini ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

Vakfıkebir’de Okul Bahçesinin Bölünmesine Tepki

İ N T E R N E T-1

Vakfıkebir Osman Tan İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Rasim Civil ve öğrenciler, okul bahçesinin bölünmemesi için eylem yaptı. Civil, bahçenin bölünmesinin çocukların oyun alanlarını kısıtlayacağını belirtti ve çözümün bu olmaması gerektiğini savundu.

Muhabir: BİROL SANCAK