Ortahisar İlçesi'ndeki Kesintiler

Ortahisar ilçesinde, Çağlayan Mahallesi'nde 09:00 ile 15:30 saatleri arasında yatırım çalışması yapılacak. Kemerkaya, Pazarkapı ve Çarşı mahallelerinde ise 09:00 ile 16:00 saatleri arasında işletme bakım çalışmaları sürecek.

Gümüşhaneli Yoğun Bakım Hemşiresi Zeynep Çakır Hayatını Kaybetti: Tedaviye Cevap Veremedi Gümüşhaneli Yoğun Bakım Hemşiresi Zeynep Çakır Hayatını Kaybetti: Tedaviye Cevap Veremedi

Çarşıbaşı İlçesi'nde Elektrik Kesintisi

Çarşıbaşı ilçesinin Büyükdere ve Merkez Mahalleleri, 09:00 ile 16:00 saatleri arasında yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşayacak.


Akçaabat İlçesi'ndeki Çalışmalar

Akçaabat ilçesinin Söğütlü, Bozdoğan, Kuruçam, Kemaliye, Sertkaya, Acısu, Gümüşlü, Arpacılı, Zaferli, Ortaalan, Kaleönü, ve Ortaköy mahallelerinde sabah saat 09:00’dan itibaren farklı sürelerde elektrik kesintileri olacak.


Tonya İlçesi'nde de Elektrik Kesintisi

Tonya ilçesine bağlı Orta Mahalle, Büyük Mahalle ve Kaleönü Mahallelerinde 09:00 ile 14:00 saatleri arasında işletme bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.


Vatandaşlar Ne Yapmalı?

Elektrik kesintilerinin olduğu mahallelerde yaşayan vatandaşların gerekli önlemleri almaları ve çalışma saatleri boyunca dikkatli olmaları önem arz ediyor. TEDAŞ, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU