Su Kesintisi Yaşanan Mahalleler ve Saatleri
TİSKİ’den yapılan açıklamaya göre, Trabzon’un Yomra, Düzköy, Akçaabat ve Arsin ilçelerinde ana şebeke hattı arızası nedeniyle su kesintileri yaşanıyor. İşte su kesintisi yaşanan mahalleler ve detaylar:

Yomra İlçesi: Kaşüstü Mahallesi
Kesinti Saati: 12.30 - 17.00
Nedeni: Ana şebeke arızası

Düzköy İlçesi: Aykut Mahallesi
Kesinti Saati: 12.00 - 15.00
Nedeni: Ana şebeke arızası

Akçaabat İlçesi: Dörtyol Mahallesi
Kesinti Saati: 11.30 - 15.30
Nedeni: Ana şebeke arızası

Arsin İlçesi: İhtiyaç Duyulan Mahalleler
Kesinti Saatleri: 11.00 - 17.00
Mahalleler: Işıklı, Çiçekli, Dilek, Çubuklu, Güneyce, Karaca, Özlü, Harmanlı, Elmaalan, Yeşilköy, Oğuz, Yolüstü, Yiğitözü, Yokuşlu, Yenice, Yeniköy, Yeşilce, Taşönü, Buzulca, Ortaköy

Çalışmalar Devam Ediyor, Sular Ne Zaman Gelecek?
Trabzon’da su kesintisinin yaşandığı mahallelerde ekipler arızaları gidermek için çalışmalarına devam ediyor. TİSKİ yetkilileri, arızaların giderilmesinin ardından suların belirlenen saatler içerisinde yeniden verileceğini belirtti. Vatandaşların mağdur olmamaları için yetkililer su depolamalarını ve gerekli tedbirleri almalarını önerdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Bağlı Kuruluşlara Habersiz Denetimler Sürüyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Bağlı Kuruluşlara Habersiz Denetimler Sürüyor

Bu su kesintisi Trabzonlu vatandaşları zorlasa da arızaların en kısa sürede giderilmesi için çalışmalar sürüyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına güncel bilgileri paylaşmaya devam edeceğini belirtti.

Muhabir: AYŞE SANCAK