KTÜ Rektör Adayı Oldu

Prof. Dr. Mehmet Sönmez, Karadeniz Teknik Üniversitesi rektörlüğü için adaylığını açıkladı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KTÜ) Ağustos başında belli olması beklenen rektörlük seçimlerinde Prof. Dr. Mehmet Sönmez de adaylığını açıkladı. Ankara’ya giderek çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Sönmez, dosyasını YÖK’e teslim etti. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde ve yurtdışında birçok hastaya şifa veren Sönmez, sivil toplum örgütlerinden geniş destek görüyor.

Şaban Bülbül'den Anlamlı Anma

Trabzon Makine Mühendisleri Odası eski başkanı Şaban Bülbül, Mustafa Macit’i unutmadı.

Trabzon’da uzun yıllar Makine Mühendisleri Odası başkanlığı yapan Şaban Bülbül, mesleğin duayeni, Makine Mühendisleri Odası'nın merhum Genel Sekreteri Mustafa Macit'i ölüm yıldönümünde unutmadı. Yeşilova Mahallesi'ndeki mezarına çıkan Bülbül, Yasin-i Şerif okuyarak dualar etti.

Ortahisar'da Kadın Üreticilere Pazaryeri

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Akoluk’ta halk pazarı kurma çalışmalarını başlattı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Akoluk Mahallesi'nde kadınların ürettikleri mamülleri satabilecekleri bir halk pazarı kurma çalışmalarına başladıklarını duyurdu. Kaya, bu tip üretici pazar yerlerini ilçe genelinde yaymayı planladıklarını belirtti.

Yomra'dan Artuklu'ya Veda

Yomra Kaymakamı Muhammet Öztabak, Artuklu Kaymakamlığı'na atandı.

Yomra Kaymakamlığı’ndan Mardin Artuklu Kaymakamlığına atanan Muhammet Öztabak ve eşi onuruna Kaymakamlık Personeli bir yemek verdi Yomra belediye başkanı Mustafa Bıyık ve eşi de bu yemeğe iştirak etti. Yemeğin ardından Öztabak çifti ilçeye veda ettiler.

Mustafa Şen’den Düzköy’e Destek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Düzköy Belediye Başkanı Selim Çelenk'i ziyaret etti.

Şehrin İstihdam  Sorunu Ve Belediyeler Şehrin İstihdam  Sorunu Ve Belediyeler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Trabzon Milletvekili Mustafa Şen ve İl Başkanı Sezgin Mumcu, Düzköy Belediye Başkanı Selim Çelenk'i ziyaret ederek, planlanan ve öngörülen projeler hakkında bilgi aldı ve desteklerinin Çelenk ile birlikte olduğunu belirtti.

Sürmene’ye Aile Plajı

Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu, seçim dönemi söz verdiği projeleri hayata geçiriyor.

Trabzon’un Sürmene İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu, seçimlerden önce vatandaşa söz verdiği projeleri hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Azizoğlu, seçim dönemi söz verdiği Sürmene aile plajı için çalışmaların sona yaklaştığını ifade ederek, “Yakın zamanda tamamlanarak halkımızın hizmetine açacağız” dedi.

Muhabir: BİROL SANCAK