Arsin’de Su Kesintisinin Nedeni: Şebeke Arızası

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), Arsin ilçesinin 13 mahallesinde su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Dilek, Yeşilyalı, Kuzguncuk, Cudibey, Şenkaya, Nuroğlu, Yeşiltepe, Yeşilce, Cumhuriyet, Gölcük, Güzelyalı, Fatih ve Yeni Mahallelerde 30 Eylül 2024 saat 22.00'de başlayacak kesinti, 1 Ekim 2024 saat 11.00’de sona erecek. Kesintinin sebebi olarak içme suyu şebeke hattındaki arıza gösterildi.

Tonya’da Su Kesintisi Şebeke Bağlantı Çalışmaları Nedeniyle Gerçekleşiyor

Tonya ilçesinde ise Hoşarlı, Kalemli, Karaağaçlı, Kösecik, Yakçıkur, Büyük, Melikşah ve Karasu mahallelerinde 1 Ekim 2024 saat 09.00’da başlayacak su kesintisi, şebeke bağlantı çalışmaları dolayısıyla 24 saat sürecek ve 2 Ekim 2024 saat 09.00’da sona erecek.

Vatandaşlar Ne Yapmalı?

Dernekpazarlı Gümrük Muhafaza Memuru kalbine yenildi ; Bilal’ı kaybettik! Dernekpazarlı Gümrük Muhafaza Memuru kalbine yenildi ; Bilal’ı kaybettik!

Trabzon’da su kesintilerinden etkilenecek olan vatandaşların, bu süre zarfında ihtiyaçlarını karşılamak için önlem alması tavsiye ediliyor. Kesinti bölgelerinde özellikle hastaneler, okullar ve iş yerlerinin su ihtiyacına karşı dikkatli olmaları gerektiği belirtiliyor.

Arsin ve Tonya ilçelerinde yapılacak çalışmaların su şebeke sistemini daha güvenilir hale getireceği ifade edilirken, kesintilerin öngörülen saatler içinde bitirilmesi planlanıyor. Ancak, olası gecikmelere karşı vatandaşların sabırlı olması istendi.

Muhabir: AYŞE SANCAK