İsmail Heniyye'ye Anma

Yürüyüşe katılanlar, İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'yi anarak, fotoğrafının yer aldığı "Sen Allah yolunda şehit oldun, biz de buna şahidiz" yazılı pankart taşıdı. Kahramanmaraş Caddesi boyunca ilerleyen grup, Ziraat Bankası önünde toplandı.

Rıza Yorulmaz'dan Açıklamalar

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırılarında 2 gazeteci daha öldü İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırılarında 2 gazeteci daha öldü

Grup adına açıklama yapan Rıza Yorulmaz, Heniyye'nin Filistin davasının yılmaz savunucusu olduğunu ve halkının özgürlüğü için büyük bir mücadele verdiğini ifade etti. Yorulmaz, Heniyye'nin siyonist zulmüne karşı bir direniş sembolü olarak her anını Filistin halkının onurlu mücadelesine adadığını ve sonunda şehit düştüğünü belirtti.

Amerikan Kongresi'ndeki Olaylar Kınandı

Yorulmaz, tüm şehitlerin ruhuna rahmet diledi ve geçen hafta Amerikan Kongresi'nde yaşanan olayları kınadıklarını belirtti. Gazzelilere de destek mesajı gönderen Yorulmaz, "Yalnız değilsiniz. Anadolu'nun her köşesinden yükselen dualar ve boykotlarla sizin yanınızdayız. Sizin direnişiniz, bizim onurumuzdur," dedi.

Etkinlik Dualarla Sona Erdi

Etkinlik, katılımcıların dualarıyla sona erdi.

Kaynak: AA