Gençlerin bu spora olan tutkusunu anlayışla karşılayan Başkan Kaya, “Mademki gençlerimizin böyle bir talebi var, biz yöneticilerin görevi, onların bu sporu güvenli bir şekilde yapabilecekleri alanları oluşturmaktır,” dedi. Kaya, drift pistinin sadece gençlerin güvenli bir şekilde eğlenmesini sağlamayacağını, aynı zamanda şehrin ekonomisine ve turizmine de önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Drift pistinin yapımı için uygun bir arazi arayışına başladıklarını ifade eden Başkan Kaya, “Drift sporunun oluşturacağı gürültü, tehlike ve diğer faktörleri dikkate alarak uygun arazi arıyoruz. Yeri bulduktan sonra projeyi hızla hayata geçirerek gençlerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz,” dedi. Kaya, bu projenin Ortahisar’ı motor sporlarının ve eğlencenin merkezi haline getireceğini ve şehrin turizmine büyük katkı sağlayacağını da sözlerine ekledi.

Çaykara'da Yük Yükleyen Kamyon Ağaçlara Asılı Kaldı: Ağaçlar Felaketi Önledi Çaykara'da Yük Yükleyen Kamyon Ağaçlara Asılı Kaldı: Ağaçlar Felaketi Önledi

Trabzonlu gençler, bu gelişmeyle birlikte drift tutkusunu güvenli ve uygun koşullarda yaşama imkanı bulacakları günü heyecanla bekliyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU