Türk Kızılay Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyalarında Erbaşaranlar Şirketler Grubu'nun desteğiyle önemli bir başarı elde edildi. 22-27 Temmuz tarihleri arasında Akçaabat Atatürk Parkı'nda kurulan stantta 528 ünite kan bağışı ve 59 kök hücre numunesi toplandı.

Dr. Baran, Yaşar Erbaşaran'a teşekkürlerini iletti ve şunları söyledi: "2013 yılından bu yana destekleriyle gerçekleştirdiğimiz kampanyalar sayesinde binlerce hastanın hayatını kurtarmaya vesile olan kıymetli büyüğümüze minnettarım. Allah yaptığı hayırları kabul etsin ve onu ailesiyle birlikte bizim başımızdan eksik etmesin."

18 Yaş Üstü Kronik Hastalıklar Mercek Altına Alınacak: KTÜ ve Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nden Önemli Protokol 18 Yaş Üstü Kronik Hastalıklar Mercek Altına Alınacak: KTÜ ve Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nden Önemli Protokol

Erbaşaran'ın kan bağışı konusunda yarattığı sosyal farkındalık, tüm bölgeye yayılmasını umduklarını ve ihtiyaç sahibi hastalar adına bu desteğin devamını dilediklerini belirtti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN