Trabzon’da Şüheda ve Selahattin Sarıalioğlu çiftinin düğünü, adeta bir milli tören havasında gerçekleşti. Eski Yenicuma Mahallesi Muhtarı Yıldıray Sarıalioğlu’nun oğlunu evlendirdiği düğünde, Azerbaycan’ın Milli Kahramanı İbad Hüseynov şeref konuğu olarak katıldı. Akçaabat Remzi White Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğüne iş, spor, siyaset ve muhtar camiasından çok sayıda davetli katıldı.

DÜĞÜNE MİLLİ KAHRAMAN DAMGASI

Birinci Karabağ Savaşı’nda Ermeni Asala Komutanı Monte Melkonian’ı savaş esnasında karşılıklı dövüşte öldüren ve Azerbaycan’da Milli Kahraman ilan edilen İbad Hüseynov, düğüne özel olarak Trabzon’a geldi. Hüseynov, gelin ve damatla birlikte Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar’a kendi hayatını anlatan kitabı ve Türk Bayrağı hediye etti.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Düğünde, CHP’nin önemli isimlerinden Hilmi Saral, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, iş insanı Gökhan Aydoğdu, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ve aile dostları Mete Erol Baytaş da yer aldı. Düğünün nikahını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç kıydı.

Dilan Polat’ın 2018’de Çektiği Acemi Tiktok Videosu Yeniden Gündemde! Dilan Polat’ın 2018’de Çektiği Acemi Tiktok Videosu Yeniden Gündemde!

MİLLİ BİR ATMOSFER

Düğünde İbad Hüseynov’un varlığı, milli birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdi. Konuklar, milli kahramanın düğüne katılmasından büyük onur duydu. Düğün, hem gelin ve damat için hem de katılımcılar için unutulmaz anlara sahne oldu.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU