TRABZON DÖVÜŞ SPORLARI İLE BULUŞUYOR

Trabzon, bu hafta sonu dövüş sporlarının en heyecan verici branşlarından biri olan Muay Thai için önemli bir etkinliğe sahne olacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenecek Muay Thai Profesyonel Müsabakaları ve Gala Gecesi, 19 Nisan Cumartesi günü saat 20.00’de Hayri Gür Spor Salonu’nda başlayacak.

ULUSLARARASI KATILIMLA DEV ORGANİZASYON

Etkinliğe Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Filistin ve İran’dan gelen toplam 14 profesyonel sporcu katılacak. Seyir zevki yüksek karşılaşmalarda sporcular yeteneklerini sergileyecek, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak. Organizasyon, hem dövüş sporları meraklılarına hem de sporseverlere açık olacak.

BÜYÜKŞEHİR’DEN DAVET VAR

Trabzon'dan Fenerbahçe’ye kimler zeytin dalı uzattı? Trabzon'dan Fenerbahçe’ye kimler zeytin dalı uzattı?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "Trabzon halkını bu eşsiz gecede tribünleri doldurmaya ve seyir zevki yüksek müsabakaları izlemeye davet ediyoruz" denildi. Etkinliğin hem spor kültürüne katkı sunması hem de uluslararası katılımla Trabzon’un spor vizyonunu büyütmesi hedefleniyor.

GALA GECESİYLE TACI TAKACAK

Sadece bir spor organizasyonu değil, aynı zamanda bir gala gecesi formatında düzenlenecek olan etkinlikte görsel şovlar ve özel sunumlarla Muay Thai’nin ruhu Trabzon’da yaşatılacak. Sporcular arasında yapılacak müsabakalar, profesyonel hakemler eşliğinde gerçekleşecek.

Muhabir: HABER MERKEZİ