Görev Başında Kalp Krizi Geçiren Öğretmen Hayatını Kaybetti Görev Başında Kalp Krizi Geçiren Öğretmen Hayatını Kaybetti

Otomobil 20 Metreden Dereye Düştü
Sabah saatlerinde Yomra ilçesi Özdil yolu Çamlıca Mahallesi mevkisinde meydana gelen kazada, 55 AIS 739 plakalı otomobilin sürücüsü Şaduman Selim, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Otomobil, yaklaşık 20 metre yükseklikten yola paralel akan dereye uçtu. Debisi düşük olan derede ters dönen araçta bulunan sürücü Şaduman Selim ve yanında bulunan akrabası Fatma S. kazada yaralandı.

Yaralıların Durumu İyi
Olayın hemen ardından bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralılar, dere yatağından çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan iki kadının da sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaza Anı Kamerada
Kazanın gerçekleştiği anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otomobilin yoldan çıkarak hızla dereye düştüğü ve aracın su içerisinde ters döndüğü anlar net şekilde görülüyor. Ayrıca kazayı fark eden bir vatandaşın hızla dereye atlayarak yaralılara yardım etmeye çalıştığı da görüntülere yansıdı.

Vatandaşların Yardım Çabası
Kaza anında çevrede bulunan bir vatandaş, hemen dereye inerek yaralılara müdahale etmeye çalıştı. Çevre sakinlerinin de desteğiyle kazazedeler dereden çıkarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi.

Trabzon’da yaşanan bu kaza, vatandaşların hızlı müdahalesi sayesinde daha büyük bir faciaya dönüşmeden atlatıldı.

Kaynak: DHA