Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen "Renklerin Yolculuğu" resim sergisi büyük ilgi gördü. Sanatsal etkinliklerin önemine değinen Başkan Genç, “Bu tür sanatsal etkinliklere destek vermek ve proje paydaşı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tarihte, kültürde ve sanatta özel bir şehiriz. Metrekareye en fazla ressam düşen şehirlerden biriyiz.

Geçmişi Yaşatmak İçin Baba Ocağını Müzeye Çevirdi: 5 Bin Antika Parçayla Nostalji Yolculuğu Geçmişi Yaşatmak İçin Baba Ocağını Müzeye Çevirdi: 5 Bin Antika Parçayla Nostalji Yolculuğu

Bu bile başlı başına bir gurur vesilesidir. Bu gururu yaşatan kıymetli hocalarımıza, halk eğitim müdürlüğümüze ve onların değerli personellerine çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerde hem bulunmak, hem destek olmak, hem de paydaş olmak bizim için bir vazifedir. Kursiyerlerimizin her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Sergideki resimleri tek tek inceleyen Başkan Genç, öğrencilerle de yakından ilgilendi.

Birçok Esere İmza Atıldı

Usta Öğretici Gülşah Öztürk ise, “Kursumuzun amacı, her yaş ve eğitim düzeyindeki bireylerin resim sanatı konusundaki tüm teknik ve ilkel becerilerini geliştirmek. 297 çocuk ve 68 yetişkinle birlikte birçok esere imza attık. Bazı çalışmalarımız yıl içerisinde düzenlenen yarışmalarda değerlendirmeye alındı. Öğrencilerimize ve onlara destek veren velilerimize tebriklerimizi sunuyoruz” dedi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA