TÜRKER’İN ARDINDAN 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Onarım Daire Başkanı olarak görev yaparken corona virüse yakalanıp hayatını kaybeden Hüseyin Türker, vefatının dördüncü yılında Çamburnu Mahallesi’ndeki mezarında anıldı. Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı ve eski mesai arkadaşlarının katıldığı anma töreninde, Türker’in hoş bir seda bıraktığı ifade edildi.



KADEM ÇAKIROĞLU AĞIRLADI 
Endonezya Fahri Konsolosu Kadem Çakıroğlu, Trabzon’da Endonezyalı öğrencilerle bir araya geldi. 100. Yıl Parkı’nda Endonezya’nın Özgürlük Yıldönümü’nü kutlayan Çakıroğlu, bölgedeki Endonezyalı öğrencilere destek olmaya devam edeceğini belirtti.

KAYIP BAŞKANLAR ARANIYOR 
31 Mart yerel seçimlerinin ardından Trabzon’da bazı ilçe başkanlarının ortadan kaybolduğu belirtiliyor. Özellikle sahil bandındaki bazı belediye başkanlarının, kentin gelişmesi için önemli hizmetler yaparken seslerinin çıkmadığı ve gözükmedikleri ifade ediliyor. Vatandaşlar bu kayıp başkanları merak ediyor.



HAYIRSEVER DOKTOR VEFAT ETTİ 
Trabzon’a uzun yıllar boyunca hizmet eden ve sevilen İç hastalıkları uzmanı Dr. Şükrü Hakyemez vefat etti. Cenazesi, öğle namazına müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınan namazın ardından Çaykara’da toprağa verildi.

ÖZYİĞİT HEDİYEYLE UĞURLADI 
Trabzon İl Jandarma Komutanlığı görevinden tümgeneralliğe terfi eden Tümgeneral Mustafa Erdem’e, Sürmeneli bıçak ustası Rasim Özyiğit tarafından özel yapım bir kılıç hediye edildi. Özyiğit, Erdem’e yeni görevinde başarılar diledi.

OF KADİR ERDAĞ’A EMANET 
Cumhuriyet Halk Partisi Of ilçe gençlik kolları kongresinde Kadir Erdağ başkanlığa seçildi. Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Erdağ’ı tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

ANLAMLI KONFERANS
 “Kebir Süt” çalışanlarına yönelik Vakıfkebir ilçe Müftüsü Şükür Küçük tarafından verilen “Çalışma ve İş Ahlakı” konferansında, iş hayatında ahlak, etik değerler ve dürüstlük konularında önemli bilgiler paylaşıldı. Çalışanlar, konferansın kendileri için faydalı ve yol gösterici olduğunu belirtti.

100. Yıl Coşkusu 100. Yıl Coşkusu

Kaynak: HABER MERKEZİ