Bu kapsamda, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Arsin ilçesi Yanbolu Vadisi’nden Santa Harabeleri’ne kadar uzanan yolda asfalt kaplama çalışmaları gerçekleştirdi. Yenilenen yolun güvenli ve konforlu hale getirilmesi amacıyla yol çizim çalışmaları da yapıldı.

Giresun'un Yeni Gözdesi Uzay Çadır Otel Olacak! Giresun'un Yeni Gözdesi Uzay Çadır Otel Olacak!

Konforlu Ulaşım Artıyor

Başkan Genç, Trabzon'un eşsiz güzelliklerini daha erişilebilir kılmak istediklerini belirterek, “Santa Harabeleri'ne ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek için önemli bir adım attık. Bu güzergahta asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı ve yol çizim çalışmaları yapılarak sürücülerimizin daha güvenli seyahat etmeleri sağlandı. Amacımız, Trabzon'u ziyaret eden misafirlerimizin ve şehrimizin değerli vatandaşlarının konforunu artırarak turizm potansiyelimizi en üst seviyeye çıkarmak” dedi.

Hizmet Teşekkürü

Dumanlı Köyü Muhtar Azası Kenan Polat, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bölgeye sağladığı katkılardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu yolda ulaşım çok kötüydü, toz toprak oluyordu. Asfaltlama çalışmasının ardından büyük bir konfora ulaştık. Turizme giden bu yol yaz mevsiminde çok aktif oluyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e yapılan asfalt çalışması ve verdiği hizmetlerden dolayı mahallemiz adına teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

Muhabir: BİROL SANCAK