ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Trabzon’da yaya üst geçidi inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Karayolları ekipleri, yaya güvenliğini artırmak amacıyla başlatılan bu projeyi en kısa sürede tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili son dakika bilgileri ve yol durumu raporları Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından sürücülere aktarıldı.

TRABZON-RİZE YOLUNDA KONTROLLÜ TRAFİK AKIŞI

Yol durumu raporunda, Trabzon-Rize yolu üzerinde sürdürülen üst geçit çalışmaları dolayısıyla trafik akışının her iki yönde de kontrollü şekilde sağlandığı belirtildi. Bu bölgede, sürücülerden hızlarını düşürmeleri, trafik işaret ve levhalarına dikkat etmeleri, yönlendirmelere uymaları istendi.

KARAYOLLARI’NDAN SÜRÜCÜLERE UYARI

En Etkili Bilim İnsanları Sıralaması Açıklandı: GRÜ’den 7 Duayen Listede En Etkili Bilim İnsanları Sıralaması Açıklandı: GRÜ’den 7 Duayen Listede

Karayolları Genel Müdürlüğü, yaya üst geçidi çalışmaları nedeniyle bölgede trafik akışının yavaşlayabileceği ve sürücülerin ekstra dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Yapılan uyarıda, “Çalışmaların sürdürüldüğü kesimlerde yavaş gidilmeli, trafik işaret ve işaretçilerine mutlaka uyulmalıdır” ifadelerine yer verildi.

TRABZONLULAR DİKKAT! ALTERNATİF ROTALAR DÜŞÜNÜLEBİLİR

Sürücülerin olası trafik sıkışıklıklarını önlemek için alternatif rotaları değerlendirmeleri öneriliyor. Çalışmalar tamamlanana kadar ulaşımın tek şeritten devam edeceği bildirildi. Sürücülerin, seyahatlerini planlarken bu durumu göz önünde bulundurmaları önemli.

Kaynak: HABER MERKEZİ