Vatandaşların 112 Acil Servis Merkezi'ni araması üzerine Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Akçaabat İtfaiye Grup Amirliği ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaklaşık 4 metre yükseklikten düşen yavru kedi, itfaiye personelinin özverili çalışmaları sonucunda güvenli bir şekilde kurtarıldı.

Samsun İlkadım ve Çarşamba İlçelerinde Uyuşturucu Operasyonu Düzenlendi Samsun İlkadım ve Çarşamba İlçelerinde Uyuşturucu Operasyonu Düzenlendi

Kurtarma operasyonunu izleyenlerin en çok duygulandığı an ise anne kedinin olay yerindeki hareketleri oldu. Anne kedi, yavrusunun düştüğü yerin çevresinde dolaşarak endişeyle bekledi. İtfaiye ekipleri yavru kediyi kurtardıktan sonra anne kedinin yanına getirdi. Anne kedinin yavrusunu koklayıp sevmesi ve koruması, izleyen herkesi duygulandırdı.

Vatandaşlar, itfaiye ekiplerine hızlı ve etkili müdahaleleri için teşekkür ederken, yavru kedinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayın ardından yavru kedi, bulunduğu yerden alınarak tekrar vatandaşlara teslim edildi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY