Trabzon Akçaabat'ta faaliyet gösteren Yahya ve Savaş Gedikli kardeşlerin sahibi olduğu "Gedikli Motor" mağazasının yeni şubesinin açılışı, coşkulu bir törenle gerçekleştirildi. Açılışa katılan MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, yaptığı konuşmada üreten, istihdam sağlayan ve yenilikler kazandıran iş insanlarının her zaman baş tacı olduğunu belirtti. Ayar, "Yahya ve Savaş Gedikli kardeşlerimizi tebrik ediyor, yeni iş yerlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu yeni yatırım, Akçaabat ilçemize ve Trabzon'a büyük katkı sağlayacaktır," dedi.

Whatsapp Image 2024 08 02 At 17.35.50

Ayrıca, yerel yönetimlerin yatırım yapmak isteyen, iş imkanı sunan, ekonomiye katkı sağlayan, samimi, dürüst ve güven veren herkese kapılarını sonuna kadar açık tutması gerektiğini vurgulayan Ömer Ayar, bürokrasinin de engeller çıkarmak yerine, yatırımcıları teşvik eden uygulamalarla kolaylıklar sağlaması gerektiğini ifade etti. Bu tür desteklerin, Trabzon ve çevresinin ekonomik kalkınmasına büyük katkı sunacağını belirtti.

Samsun’da 93 Yaşındaki Kadın 2. Kattan Düşerek Mucizevi Şekilde Hayatta Kaldı! Samsun’da 93 Yaşındaki Kadın 2. Kattan Düşerek Mucizevi Şekilde Hayatta Kaldı!

Yeni açılan Gedikli Motor mağazasının, bölge ekonomisine canlılık katacağı ve daha fazla istihdam sağlayacağı umut ediliyor. Açılış törenine katılanlar, bu tür yatırımların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Muhabir: BİROL SANCAK