DENİZ AİLESİNDE TARİFİZ ACI
Trabzon’un Araklı ilçesinde yaşayan Deniz ailesi, minik kızları Hayriye Deniz’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Yakalandığı hastalıkla bir süredir mücadele eden Hayriye, doktorların tüm çabalarına rağmen hayata tutunamadı.


KÜÇÜK BİR BEDEN, KOCAMAN BİR ACI
Henüz hayatının baharındayken hayata gözlerini yuman Hayriye’nin ölümü, ailesi başta olmak üzere tüm mahallede büyük bir yasa neden oldu. Minik Hayriye’nin sevecenliği, masumiyeti ve neşesiyle çevresindekilerin gönlünde iz bıraktığı ifade edildi.

Artvin’de Çay Güç Birliği! Fabrika Müdürlerinden Ticaret Borsası’na Anlamlı Ziyaret Artvin’de Çay Güç Birliği! Fabrika Müdürlerinden Ticaret Borsası’na Anlamlı Ziyaret

CENAZESİ BUGÜN YENİKÖY’DE DEFNEDİLECEK
Hayriye Deniz’in cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Araklı Yeniköy Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Acılı aileye taziye mesajları yağarken, mahalle halkı Hayriye’nin son yolculuğunda yalnız bırakılmayacak.


“MELEK OLDU” DEDİLER
Hayriye’nin yakınları, “O artık bir melek oldu, kalbimizde hep o gülen yüzüyle yaşayacak” diyerek gözyaşlarını tutamadı. Özellikle çocuk yaşta gelen bu kayıp, acının boyutunu daha da derinleştirdi.


ARAKLI YASTA
Minik Hayriye’nin vefatı, yalnızca ailesini değil tüm Araklı’yı yasa boğdu. Sosyal medyada da çok sayıda taziye mesajı paylaşılırken, vatandaşlar ailenin acısını paylaştıklarını belirtti. Hayriye'nin ani vedası, hayatın ne kadar kırılgan ve kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Muhabir: AYŞE SANCAK