Başkan Genç'in Seçim Vaadi Gerçek Oluyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in seçim vaatleri arasında yer alan Hasta Yakınları Refakatçi Konukevi Projesi, Trabzon Kaşüstü Hastanesi güzergahında TOKİ evlerinin önünde inşa edilecek. Temeli yakında atılacak tesisle, Trabzon’a komşu illerden gelen hasta yakınlarının konaklama sorunu çözülmüş olacak.

Sağlıklı Hayat Merkezi, Trabzonluların Kilo Verme Sürecinde Büyük Başarılar Elde Ediyor! Sağlıklı Hayat Merkezi, Trabzonluların Kilo Verme Sürecinde Büyük Başarılar Elde Ediyor!

Hemşehri Derneklerinden Destek
Trabzon’daki Hemşehri Dernekleri Platformu, Başkan Genç’e projeye verdiği destek ve hassasiyet için teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Trabzon Bayburtlular, Gümüşhaneliler, Artvinliler ve Giresunlular derneklerinin başkanları yer aldı.

Şehir Hastanesi İçin de Aynı Proje Önerisi
Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, projeyi “insani bir seferberlik” olarak nitelendirirken, Trabzon Şehir Hastanesi’nde de benzer bir Refakatçi Konukevi yapılması gerektiğini vurguladı. Külekçi, "Trabzon’a gelen hasta yakınları perişan oluyor. Bu proje büyük bir boşluğu dolduracak" dedi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY