Gümüşhaneli Yoğun Bakım Hemşiresi Zeynep Çakır Hayatını Kaybetti: Tedaviye Cevap Veremedi Gümüşhaneli Yoğun Bakım Hemşiresi Zeynep Çakır Hayatını Kaybetti: Tedaviye Cevap Veremedi

Trabzon’da son günlerde etkili olan aşırı yağışlar, Araklı, Sürmene, Arsin ve Yomra ilçelerinde büyük sel, su baskını ve heyelanlara yol açtı. Yaşanan doğal afet nedeniyle ev ve iş yerleri büyük hasar görürken, sel sularına kapılarak kaybolan vatandaşlar için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.


Bakan Uraloğlu'ndan Trabzon'a Destek Mesajı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon halkına yönelik bir açıklama yaparak, felaketten etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakan Uraloğlu, “Yaşanan afetten etkilenen bütün hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devlet olarak yaraların sarılması için çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir,” ifadelerini kullandı.


Kayıp Vatandaş İçin Dualar

Bakan Uraloğlu, sel sularına kapılarak kaybolan Sürmeneli vatandaş için de dualarını ileterek, “Arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ederken, kayıp vatandaşımızın bir an önce sağ salim bulunmasını Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum,” dedi.


Devletin Tüm Gücüyle Müdahalesi Sürüyor

Bakan, yaşanan felaketin ardından devletin tüm gücüyle Trabzon’da çalışmalarını sürdürdüğünü ve halkın yanında olduklarını belirterek, “Rabbim aziz milletimizi her türlü afetten korusun,” temennisinde bulundu.

Muhabir: AYŞE SANCAK