Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı! Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı!

Aydın, Kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde aday olduğunu duyurdu ve mevcut yönetimin mental olarak yorgun düştüğünü belirterek, Türk boksunda taze bir başlangıç yapılması gerektiğini vurguladı.

Selçuk Aydın, boks camiasının büyük ilgisini çeken bu kararıyla, Türk boksunu ulusal ve uluslararası arenada daha güçlü bir konuma getirmeyi amaçladığını ifade etti. Aydın, "30 yıllık spor kariyerimle bu yola çıktım. Boksun geleceği için büyük bir vizyonum var. Genç yeteneklerin keşfi ve yetiştirilmesinden uluslararası başarıların artırılmasına kadar birçok alanda çalışmalar yapmayı planlıyorum" dedi.

Aydın, adil ve liyakatli bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını belirterek, "Haksızlık bizim yönetim anlayışımızda asla söz konusu olmayacak. Genç yeteneklere ve altyapıya önem verilecek, milli takımda rekabet ortamı artırılacak. Bizim en büyük menfaatimiz en iyilerle çalışmak ve en başarılı federasyonu oluşturmanın gururunu yaşamak olacak" ifadelerini kullandı.

Mevcut yönetimin yorgunluğunu ve değişim ihtiyacını dile getiren Aydın, "Türk boksunun yeni bir enerjiye, yeni bir yaklaşıma ihtiyacı var. Değişim zamanı geldi. Boksun tüm paydaşlarıyla birlikte bu değişimi gerçekleştireceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Muhabir: AYŞE SANCAK