Deniz, genç yaşta okulu bırakmak zorunda kaldığını ancak teknik işlere olan ilgisinin hiç eksilmediğini belirtiyor. Evde araçlar ve ütüler üzerinde denemeler yaparak becerilerini geliştirdiğini söyleyen Deniz, sıcaktan bunalan insanlar için bu düzenekle çözüm üretmeye karar verdiğini ifade ediyor.

Geliştirdiği fanlı düzenekle ilgili olarak Deniz, "Masamda duran bir fan düşüncesiyle başladım, sonra bunu şapkama uyguladım. Motoru şapkaya yerleştirip powerbank ile çalışacak şekilde tasarladım. Bu düzenek sayesinde şarjı dolu olduğunda yaklaşık 2-3 saat çalışabiliyor ve kullanıcı isteğine göre açılıp kapatılabiliyor" diyor.

Deniz'in buluşu çevresindeki insanlar tarafından da büyük ilgi görüyor. Yakını Serkan Deniz, "Bayram'ın yaptığı sistem gerçekten çok güzel. İlk defa böyle bir şey görüyorum ve ben de hemen sipariş verdim. Böylece sıcaklardan daha rahat bir şekilde korunabileceğimizi düşünüyorum" şeklinde düşüncesini dile getiriyor.

Samsun İlkadım ve Çarşamba İlçelerinde Uyuşturucu Operasyonu Düzenlendi Samsun İlkadım ve Çarşamba İlçelerinde Uyuşturucu Operasyonu Düzenlendi

Bayram Ali Deniz'in yaratıcılığı, pratik çözümler arayan insanlar için ilham verici bir örnek oluşturuyor.

Kaynak: İHA